28. Aprīlis 2017 10:12
Jaunumi
Latvija stiprina sadarbību ar Azerbaidžānu tieslietu jomā

No šī gada 25. aprīļa līdz 27. aprīlim Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Raivis Kronbergs un Tiesu administrācijas vadība atrodas pieredzes apmaiņas vizītē Azerbaidžānā, lai vecinātu abu valstu sadarbību tieslietu jomā.

Vizītes laikā Latvijas delegācija tikās ar Azerbaidžānas Tieslietu ministrijas, Augstākās tiesas un Tieslietu padomes pārstāvjiem, lai pārrunātu Latvijas un Azerbaidžānas prioritātes tieslietu jomā, kā arī tieslietu jomas ieguldījumu ekonomikas attīstībā un investīciju piesaistē.

Valsts sekretārs Raivis Kronbergs uzsver: “Azerbaidžāna pauda lielu interesi aizgūt Latvijas pieredzi mediācijas jomā un probācijas, penitenciārās sistēmas attīstībā. Arī nākotnē esam gatavi sadarboties un dalīties pieredzē tieslietu jomas attīstības jautājumos. ”

Tikšanās laikā valsts sekretārs Raivis Kronbergs un Azerbaidžānas tieslietu ministrs Fikrats Mammadovs (Fikrat Mammadov) vienojās par sadarbības memoranda noslēgšanu ar mērķi veicināt abu valstu sadarbību tiesiskuma stiprināšanā.

Latvijas delegācijas sastāvā ir Latvijas vēstnieks Azerbaidžānā Juris Maklakovs, Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Raivis Kronbergs, tieslietu ministra padomnieks Ivo Zutis, Tiesu administrācijas direktors Edvīns Balševics, Eiropas Sociālā fonda projekta vadītāja Anna Skrjabina.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties