28. Marts 2017 14:08
Jaunumi
Arī šogad tieslietu sistēmas eksperti piedalīsies akcijā “Atpakaļ uz skolu 2017”

Šogad no 20. marta līdz 12. maijam norisinās akcija “Atpakaļ uz skolu 2017”, kuras ietvaros arī tieslietu sistēmas pārstāvji dosies uz dažādām Latvijas skolām, lai iepazīstinātu jauniešus ar Latvijas tieslietu sistēmu un savu darba pieredzi.

Kā pirmais akciju atklās Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Raivis Kronbergs, kurš 28. martā apmeklēs Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolu.

Valsts sekretārs Raivis Kronbergs uzsver: “Esmu patiesi gandarīts par iespēju viesoties Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolā, kuru pats esmu absolvējis, kā arī iepazīstināt jauniešus ar tieslietu sistēmu, Tieslietu ministrijas darbu un lomu valsts tiesību politikas veidošanā. Centīšos jauniešu motivēt un sniegt priekšstatu, ka jebkura iegūtā papildu izglītība ir noderīga pirms vai pēc profesionālās izglītības iegūšanas, kā arī parādīt to, cik patiesībā daudzpusīga un radoša ir jurista profesija. Turklāt esmu patiesi pagodināts par sniegto iespēju pasniegt balvas astoņām talantīgām un radošām personībām pasākumā “Zelta griezums.”’’

Raivis Kronbergs atzinīgi novērtē arī savu kolēģu, tieslietu sistēmas ekspertu, tiesnešu, Tieslietu ministrijas padotības iestāžu vadītāju un darbinieku atsaucību un iesaisti akcijā, lai paplašinātu jauniešu un skolēnu redzesloku par demokrātisku valsts iekārtu, tieslietu sistēmu kopumā un darbu valsts pārvaldē.

Papildu informācija:

Akcijā “Atpakaļ uz skolu 2017” piedalīsies gan Tieslietu ministrijas un tās padotības iestāžu vadītāji un darbinieki, tiesneši, gan arī tieslietu sistēmai piederīgo profesiju pārstāvji.

Akcija “Atpakaļ uz skolu 2017” norisinās no 20. marta līdz 12. maijam un tās laikā ES institūciju darbinieki, valsts amatpersonas, NVO pārstāvji un citi eksperti dodas uz Latvijas skolām, lai ar jauniešiem dalītos savās zināšanās un darba pieredzē.

Plašāka informācija par akciju: http://esmaja.lv/atpakal_uz_skolu.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties