17. Marts 2017 13:52
Jaunumi
Amerikas Tirdzniecības palātai Latvijā jauna vadība
Amerikas Tirdzniecības palātas Latvijā valde: Jānis Meija, Arnis Kākulis, Zinta Jansons, Sjūzena Dengere, Aigars Milts, Ingrīda Kariņa-Bērziņa, Līna Kārkliņa, Ēriks Eglītis un Jānis Pinnis
No Amerikas Tirdzniecības palātas Latvijā arhīva

Vakar, 16. martā, Amerikas Tirdzniecības palātas Latvijā (ATPL) gadskārtējā biedru pilnsapulce ievēlēja četrus valdes locekļus. Uz divu gadu termiņu ievēlēti šādi pārstāvji: Ēriks Eglītis, individuālais biedrs; Zinta Jansons, Ellex Klavins partnere; Arnis Kākulis, AECOM direktors; Jānis Meija, RigaReno.com direktors. Palātas valdē darbu turpina Juris Jākobsons, Ingrīda Kariņa-Bērziņa, Aigars Milts, Jānis Pinnis un Līga Smildziņa-Bērtulsone.

24. gadskārtējo biedru pilnsapulci atklāja ASV vēstnieces Latvijā vietniece Šarona Hadsone-Dīna (Sharon Hudson-Dean), kura atzinīgi novērtēja ilggadējo un veiksmīgo sadarbību starp ASV vēstniecību un Amerikas Tirdzniecības palātu Latvijā, kā arī norādīja uz turpmākajiem sadarbības virzieniem.

Vēlāk biedrus pilnsapulcē uzrunāja Sjūzena Dengere (Susan Danger), Amerikas Tirdzniecības palātas Eiropas Savienībā vadītāja. Savā uzrunā viņa pārrunāja kā AmCham organizācijas šajā nenoteiktības laikmetā var palīdzēt biznesam Eiropā augt.

Amerikas Tirdzniecības palātas Latvijā prezidents Arnis Kākulis sniedza atskaiti par organizācijas sasniegumiem aizvadītajā gadā. Viņš iepazīstināja biedrus ar nākamā gada mērķiem. Par nākamā gada prioritātēm tika izvirzītas transatlantiskās sadarbības veicināšana, investīciju un uzņēmējdarbības vides uzlabošana, kā arī aktīvāka iestaistīšanās nāktones darba spēka Latvijā sagatavošanā. A. Kākulis uzsvēra: “ATPL ir organizācija, kuras mērķis ir kalpot tās biedriem. Mēs esam pavadījuši aktīvu gadu un esam turpinājuši stingri iestāties par savām vērtībām, mēs esam uzņēmušies vadību sasniedzot savus mērķus, kā arī esam turpinājuši sekot augstākajiem kvalitātes standartiem visās mūsu programmās.”

Šī gada ATPL biedru kopsapulce bija papildināta ar biedru darba grupu sesiju, kuras mērķis bija apkopot atsauksmes no ATPL biedriem, kā arī noteikt kopīgus mērķus organizācijas attīstībai.

2017.-2018. gadā Amerikas Tirdzniecības palātas Latvijā valdes sastāvs ir šāds:

  • Ēriks Eglītis, individuālais biedrs;
  • Zinta Jansons, Ellex Klavins partnere;
  • Juris Jākobsons, A/S Citadele banka meitas uzņēmumu stratēģiskās attīstības vadītājs;
  • Ingrīda Kariņa-Bērziņa, Cobalt partnere;
  • Arnis Kākulis, AECOM direktors;
  • Jānis Meija, RigaReno.com direktors;
  • Aigars Milts, Aon Baltic vadītājs;
  • Jānis Pinnis, Dome Hotel & Spa direktors;
  • Līga Smildziņa-Bērtulsone, ATPL izpi

Amerikas Tirdzniecības palāta Latvijā ir vadošā ārvalstu tirdzniecības palāta Latvijā, pārstāvot vairāk kā 140 uzņēmumu. ATPL mērķi ir veicināt un stiprināt tirdzniecību, investīcijas, partnerību un draudzību starp ASV un Latviju, kā arī kalpot par viedokļu, zināšanu apmaiņas un kontaktu platformu biedriem, partneriem un starptautiskās uzņēmēju sabiedrības pārstāvjiem Latvijā. Palātas mērķi sakņoti četros pamatprincipos: godprātīga, atbildīga, uz sadarbību un izcilību vērsta darbība. Papildu informācija: www.amcham.lv.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties