16. Janvāris 2017 10:30
Jaunumi
Apkopoti vestnesis.lv lietotāju aptaujas rezultāti

90 % respondentu atzīst, ka oficiālā izdevuma “Latvijas Vēstnesis” tīmekļa vietne vestnesis.lv nodrošina uzticamu un ērti lietojamu oficiālo publikāciju. Aptaujā piedalījušies 817 vietnes lietotāju.

Aizvadītā gada nogalē, no 29. novembra līdz 12. decembrim, norisinājās kārtējā vestnesis.lv lietotāju apmierinātības aptauja. Tās mērķis bija noskaidrot apmierinātību ar jauno* vietni dažādās kategorijās, lietošanas paradumus un vajadzības.

Lietotāju viedoklis un atbildes ir svarīgs pienesums jaunās* vietnes novērtējumam un turpmākajā funkcionalitātes attīstībā. Ierosinājumiem, ieteikumiem, atsauksmēm – pēc nepieciešamības arī ikdienā aicinām izmantot saziņas formu “Atsauksmēm”.

Aptaujas rezultāti liecina: 68 % lietotāju vietni izmanto darba, bet 43 % lietotāju − personiskām vajadzībām. Tie respondenti, kas norādījuši citus lietošanas mērķus, visvairāk minējuši darba meklējumus.

Ar dažādu aktivitāti tiek izmantoti visi vestnesis.lv jaunievedumi, tas ir, vismaz kādu no tiem izmantojuši 77 % respondentu. Lietotāji visaktīvāk izmanto šādas jaunās iespējas:

  • sadaļu “Par dokumentu” tiesību aktu atvērumā,
  • oficiālo paziņojumu sarakstus (viss arhīvs)
  • un iespējas sarakstos − meklētājs, filtri, izvērst / savērst sarakstu.

Infografika pieejama šeit.

To var aplūkot arī oficiālā izdevēja “Latvijas Vēstnesis” tīmekļa vietnē www.lv.lv.

Iepriekšējā aptauja tika veikta 2013. gada oktobrī, tajā piedalījās 753 vietnes lietotāji.

* Jaunā vietne vestnesis.lv publiskota 2016. gada 1. jūlijā. Vestnesis.lv jaunā versijā startēja ar pilnveidotu meklētāju un mobilajām ierīcēm pielāgotu vidi. Plašāk par jaunās vietnes nozīmīgākajām priekšrocībām − šeit.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties