12. Janvāris 2017 16:12
Jaunumi
Mākslas tiesību jomai izveidota pirmā mājaslapa Latvijā
1

Pagājušā gada nogalē Rīgas Juridiskā augstskola atvēra mājaslapu  www.artlaw.online (platforma), kas veltīta mākslas un kultūras mantojuma tiesībām.

Tikko izveidotā mājaslapa ir Latvijā, kā arī visā Baltijas un Ziemeļvalstu reģionā pirmais informatīvais un izglītojošais resurss, kas veltīts līdz šim maz pētītajai tiesību jomai. Platforma paredzēta praktizējošiem juristiem, kultūras mantojuma jomas speciālistiem, mākslas tirgus dalībniekiem un cienītājiem, kuri vēlas sekot dažādām aktualitātēm un viedokļiem mākslas tiesību jomā.

Platformā būs publicēti dažādu ekspertu viedokļi par jaunākajiem mākslas tiesību un kultūras mantojuma aizsardzības jautājumiem, intervijas ar nozares profesionāļiem, informācija par interesantajiem saistītajiem notikumiem, galvenokārt, Baltijas un Ziemeļvalstu reģionā. Interesentiem būs pieejamas datu bāzes ar attiecīgajiem tiesību aktiem un organizācijām, kas darbojas mākslas tiesību un kultūras mantojuma jomā. Platformā ir ievietoti dažādi informācijas bukleti un katalogi, kā arī citi informācijas avoti, ar ko ikviens interesents aicināts iepazīties.

Platformas saturs tiks pastāvīgi papildināts.

 
 
1 KOMENTĀRS
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
?
13. Janvāris 2017 / 07:40
5
ATBILDĒT
Valsts valodu Rīgas Juridiskā augstskola neciena?
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties