15. Novembris 2016 12:23
Jaunumi
Vēl 3 dienas var balsot par atsaucīgiem valsts iestāžu darbiniekiem

Interneta vietnē mazaksslogs.gov.lv un mobilajā lietotnē “Futbols” vēl trīs dienas – līdz ceturtdienai, 17. novembrim, – ikviens var nobalsot par atsaucīgiem valsts iestāžu darbiniekiem un novērtēt klientu apkalpošanu valsts pārvaldē.

Līdz šim iedzīvotāji visvairāk balsojuši par Valsts ieņēmumu dienesta (VID), Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) darbiniekiem, uzteicot klientu apkalpošanu iestādēs.

Pirmajās kampaņas nedēļās izcilu dažādu valsts iestāžu klientu apkalpošanu novērtējuši jau vairāk nekā 1300 cilvēku visā Latvijā. Apkopotie dati liecina, ka visvairāk balsu saņēmuši VID, NVA un VSAA darbinieki, iedzīvotāji daudz labu vārdu saka arī par Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldi, Uzņēmumu reģistru, Valsts asinsdonoru centru (VADC), Latvijas Vēstneša Klientu apkalpošanas centru un Valsts darba inspekciju.

Balsojumos iedzīvotāji uzslavē, piemēram, VADC darbinieku apkalpošanu, kas asinsdonoriem liek justies īpašiem un gaidītiem. Savukārt NVA darbiniekus raksturo kā atsaucīgus, laipnus un pretimnākošus.

Labākos trīs 2016. gada klientu apkalpošanas speciālistus un vienai iestādei, par kuru iedzīvotāji būs atdevuši visvairāk balsu, paziņos svinīgā apbalvošanas ceremonijā 7. decembrī “Teicams piemērs 2016”. Balvas pasniegs Ministru prezidents Māris Kučinskis.

Kampaņas video

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties