15. Novembris 2016 15:58
Jaunumi
"Jurista Vārda" tematiskā tikšanās "Personas dati komercbanku rokās". Videoieraksts

Šodien, 15. novembrī, pulksten 16.00 “Jurista Vārds” ir aicinājis savus lasītājus uz tematisko pasākumu “Personas dati komercbanku rokās: nepieciešamība un pārmērības, identificējot politiski nozīmīgas personas”. Tikšanās notiek LU Bibliotēkā – Universitātes centrālajā ēkā, Raiņa bulvārī 19, bet tur klāt neesošie interesenti diskusijai var sekot šajā videotiešraidē.

Programmā: Finanšu un kapitāla tirgus komisijas Atbilstības kontroles departamenta Normatīvā nodrošinājuma daļas vadītāja Kristapa Markovska, Latvijas Komercbanku asociācijas viceprezidenta Andra Rozentāla, Datu valsts inspekcijas direktores Daigas Avdejanovas un zvērināts advokāta Alda Allika priekšlasījumi un diskusija. Uz domu apmaiņu aicināti arī visi klausītāji.

Šis ir jau ceturtais pasākums ciklā “Tikšanās ar lasītājiem”. Tradīciju 2014. gada 22. maijā aizsāka un ar priekšlasījumu par cilvēktiesībām salīdzinošā aspektā uzstājās Eiropas Cilvēktiesību tiesas darbinieks un LU Juridiskās fakultātes doktorants Juris Rudevskis. 2014. gada 20. novembrī ar lekciju “Kā tiesai pārbaudīt vēlēšanu rezultātus?” viņam sekoja Edgars Pastars, bet ekspertu diskusijā vēl piedalījās Saeimas deputāts Andrejs Elksniņš, LU docents Dr. iur. Jānis Pleps, Publisko tiesību institūta direktors Arvīds Dravnieks u.c.

Savukārt 2015. gada 25. februāra žurnāla lasītāju un ekspertu tikšanās tika veltīta jaunajam Maksātnespējas likuma regulējumam. Tā ietvaros ar priekšlasījumu uzstājās Saeimas Juridiskās komisijas priekšsēdētājs un LU Juridiskās fakultātes lektors Gaidis Bērziņš, Maksātnespējas likuma grozījumu darba grupas dalībnieks un AS “Reverta” Vadības juridiskā atbalsta un restrukturizācijas daļas vadītājs Rolands Neilands un Maksātnespējas likuma grozījumu darba grupas dalībnieks, zvērināts advokāts un maksātnespējas administrators Kaspars Novicāns.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties