19. Oktobris 2016 10:31
Jaunumi
KNAB jauna interneta mājaslapa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) ir izveidojis jaunu interneta mājaslapu.

Jaunajā interneta mājas lapā atrodama informācija par KNAB aktualitātēm, jaunākajiem tiesību aktu projektiem, par valsts amatpersonu darbībā konstatētajiem likuma „Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonas darbībā” pārkāpumiem, kā arī pieejama politisko partiju finanšu datu bāze.

KNAB jaunās mājaslapas vizuālais noformējums tika veidots atbilstoši Valsts pārvaldes iestāžu vienotās vizuālās identitātes grafiskajam standartam, kas stājās spēkā 2015.gada 1.janvārī; tai tika uzlabota funkcionalitāte, pieejama meklēšanas un citas funkcijas.

Jauno mājaslapu izstrādāja SIA “Grafton IT”, uzvarot atklātā konkursā par KNAB mājaslapas izstrādi un uzturēšanu, kurā tika vērtēts saimnieciski izdevīgākais piedāvājums. Projekta kopējās izmaksas ir 6657,79 eiro. Līguma kopējā summā ir ietvertas visas izmaksas, kas saistītas ar mājaslapas izstrādi, programmatūras licenču piegādi un uzturēšanu, darbinieku apmācību, mājaslapas uzturēšanu un pilnveidošanu, un citiem atbalsta pakalpojumiem.

Kā jau iepriekš, arī šajā KNAB mājaslapā informācija ir pieejama latviešu, krievu un angļu valodā.

KNAB veidoja jaunu interneta mājaslapu, jo esošā mājaslapa neatbilda tām prasībām, ko izvirza interneta lietotāji, informācija nav bijusi viegli atrodama. Tagad KNAB jaunumiem var sekot arī mājaslapas esošajās saitēs uz mikroblogošanas vietni Twitter (@KNABinforme) un sociālo tīklu Facebook (@KNAB.LV).

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties