17. Maijs 2016 14:51
Jaunumi
Latvijas juridiskais un patentu birojs “Pētersona patents” apvienojas ar Lietuvas biroju “AAA Law”

Lietuvas juridiskais birojs “AAA Law”, kas specializējas komerctiesību un intelektuālā īpašuma tiesību aizsardzībā, ir kļuvis par lielāko akciju daļu turētāju Latvijas juridiskajā un patentu birojā “Pētersona Patents”, kas ir viens no vecākajiem un starptautiskā mērogā atpazīstamākajiem Latvijas birojiem, kas darbojas intelektuālā īpašuma tiesību nodrošināšanas un aizsardzības sfērā.

“Apvienošanās ar “Pētersona Patentu” bija vitāli stratēģisks solis, kas būtiski nostiprinās mūsu darbību Baltijas valstīs intelektuālā īpašuma tiesību aizsardzības un juridisko pakalpojumu sniegšanas jomā. Sadarbības rezultātā tuvākajā nākotnē tiek prognozēta komandas paplašināšana līdz pat 40 dažādiem profesionāļiem. “Pētersona Patents” ir uzticams partneris ar ievērojamu pieredzi, kas gūta sekmīgi darbojoties intelektuālā īpašuma aizsardzības nozarē daudzu gadu garumā. Mēs esam pārliecināti, ka mūsu sadarbība būs veiksmīga juristu un patentpilnvaroto vidū, kā arī tā būs daudz izdevīgāka mūsu klientiem, kuriem varēsim piedāvāt augstas kvalitātes juridiskos un patentpilnvaroto pakalpojumus visās Baltijas valstīs,” norāda “AAA Law” vadītāja, Eiropas patentpilvarotā Otilija Klimaitiene.

Apvienojoties abiem uzņēmumiem, tie intensīvi dalās savā pieredzē. Tuvākajā nākotnē abi uzņēmumi veidos saskaņotus klientu pakalpojumu standartus, paplašinās savu darbību, piedāvājot plaša spektra juridiskos pakalpojumus. “Pētersona Patents” turpinās specializēties intelektuālā īpašuma aizsardzības sfērā, kā arī tuvākajā laikā tiek plānots piedāvāt klientiem juridiskos pakalpojumus citās jomās, kā to dara partneru birojs Lietuvā.

“Pētersona Patents” klientu loku veido daudz plaši pazīstamu zīmolu – Laima, Selga, Novartis, Apple, BMW – kā arī citu pasaules mērogā plaši pazīstamu brendu, patentētu izgudrojumu un dizainparaugu īpašnieki. “Pētersona Patentā” pakalpojumus sniedz 13 intelektuālā īpašuma tiesību aizsardzības speciālisti, patentipilnvarotie, juristi. Uzņēmumu turpinās vadīt starptautiski un Latvijā atzīts jurists un patentpilnvarotais, uzņēmuma partneris Gatis Meržvinskis, kurš ir viens no Latvijā pieredzējušākajiem ekspertiem intelektuālā īpašuma tiesību jomā. “Pētersona Patents” sniedz pakalpojumus starptautiskā mērogā jau vairāk nekā 24 gadus.

“Esam gandarīti, ka par mūsu partneri ir kļuvis uzņēmums ar ilgstošu pieredzi un labu reputāciju, viens no Lietuvas līderiem šajā jomā, kura uzkrātā pieredze no šodienas ir arī mūsu komandas vērtība. Priecājamies, ka “Pētersona Patents” komanda pilnā sastāvā turpina iesākto darbu, un tas ir neapšaubāmi liels izaicinājums sadarboties un pievienoties starptautiskam uzņēmumam, kas ir ieinteresēts rūpēties par uzņēmuma vēl straujāku izaugsmi,” uzsver “Pētersona patents” valdes loceklis Gatis Meržvinskis.

Par “Pētersona patents”

Juridiskais un patentu birojs “Pētersona patents” ir viena no vadošajām Latvijas aģentūrām intelektuālā īpašuma aizsardzības jomā, specializējoties jautājumos, kas aptver dažādas tehniskās jomas, tostarp ķīmiju, farmāciju, biotehnoloģiju, mehāniku, materiālzinātnes, elektroniku un komunikācijas. Saviem klientiem “Pētersona patents”  piedāvā profesionālu pārstāvību Latvijas Patentu valdē, Eiropas Patentu iestādē, Pasaules intelektuālā īpašuma organizācijas Starptautiskajā birojā un Eiropas Savienības Iekšējā tirgus saskaņošanas birojā (ITSB), kā arī tiesību aizsardzības iestādēs, tiesā.

Par “AAA Law”

“AAA Law” ir viens no vecākajiem juridiskajiem un patentu birojiem Baltijas valstīs, kas konsultē klientus patentu, zīmolu un preču zīmju, komercnoslēpumu, rūpnieciskā dizaina, autortiesību un citos intelektuālā īpašuma tiesību aizsardzības jautājumos, kā arī veic intelektuālā īpašuma izvērtēšanu un auditu. “AAA Law” birojs strādā ar vairāk nekā 10 tūkstošiem Lietuvas un ārvalstu uzņēmumu, sniedzot konsultācijas visos komerctiesību jautājumos, sākot ar juridisko dokumentu sagatavošanu un uzņēmumu pārstāvniecību tiesā. “AAA Law” ir starptautiski atzīti un “Legal 500 Lithuania” vērtējumā nosaukti par vienu no labākajiem juridiskajiem birojiem Lietuvā intelektuālā īpašuma aizsardzības sfērā. Birojs pārstāv klientus Lietuvas Nacionālajā patentu birojā, Eiropas Savienības Iekšējā tirgus saskaņošanas birojā (ITSB), valsts iestādēs un tiesās.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties