11. Maijs 2016 09:27
Jaunumi
LU un Valsts administrācijas skola 11. maijā paraksta partnerības līgumu

Lai realizētu un pilnveidotu valsts pārvaldes nodarbināto profesionālās kompetences pasākumus, šodien, 11. maijā, Latvijas Universitātes (LU) rektors profesors Indriķis Muižnieks un Valsts administrācijas skolas direktore Edīte Kalniņa paraksta partnerības līgumu par mērķsadarbības pasākumu īstenošanu.

Partnerības līgumā ir paredzēts atbalsts un savstarpējās sadarbības sekmēšana īslaicīgo mācību kursu, profesionālās kompetences pakalpojumu izstrādē un īstenošanā, pasniedzēju un ekspertu piesaistē, mācību metodikas un materiālu izstrādē, inovāciju un tehnoloģiju pārnesē un attīstībā, starptautisko projektu īstenošanā, prakšu vietu valsts pārvaldē apzināšanā un nodrošināšanā LU studentiem, informācijas izplatīšanā par pieejamiem pakalpojumiem valsts pārvaldes nodarbinātajiem, administratīvās vadības savstarpējo konsultāciju un sanāksmju veicināšanā.

Partnerības līgums tiek noslēgts Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansētā projekta „Latvijas Universitātes institucionālās kapacitātes attīstība” ietvaros kā viena no vairākām mērķsadarbības aktivitātēm.

2015. gada nogalē un 2016. gada sākumā LU jau ir noslēgusi virkni nozīmīgu partnerības līgumu ar Latvijas zinātniskajām institūcijām, valsts iestādēm un uzņēmumiem.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties