11. Aprīlis 2016 11:11
Studenta Vārds
Studenti aicina izvērtēt aizvadītā gada notikumus

Pienācis laiks. Aktivizējas totalizatori, kaklā tiek karināti veiksmes kuloniņi, Latvijas Universitātes juristi sasprindzina roku un arī kāju īkšķus. Tiek noteikti fakultātes „STUDENTU GADA BALVAS” ieguvēji. Kurš šogad ir pelnījis kļūt par uzvarētāju kādā no deviņām godpilnajām nominācijām?

Jau devīto reizi JF SP lūdz studentus aizdomāties gan par pasniedzējiem, gan metodiķēm, sekretārēm, kopētājām un visiem citiem fakultātes personāla pārstāvjiem, gan arī par sev blakus esošajiem studentiem. Par tiem, kas neatsaka palīdzību, godam pilda ne tikai savus oficiālos pienākumus, bet dara daudz vairāk, reizēm aizmirstot noteiktās darba stundas vai apjomu, cenšoties aizstāvēt studentu intereses un uzlabot studiju vidi.

Studentu pašpārvalde aicina nobalsot par gada pasniedzēju, gada katedru, izvēlēties savu gada vispārējā personāla pārstāvi, gada notikumu, gada ieguldījumu fakultātes darbā, nosaukt gada studenta vārdu, gada citātu, gada miega zagli- studiju kursu, kurš visvairāk atņēmis stundas, kuras varētu tikt pavadītās miegā un atzīt, kas nosakāma par fakultātes gada „ķezu”. Lai to izdarītu, lūdzu, aizpildi anketu.

Balsot ir iespējams līdz 27. aprīlim. Laureāti balvas saņems fakultātes darbinieku kopsapulcē.

Gada balvas ANKETA

Gada balvas nolikums

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
CITI STUDENTA VĀRDA JAUNUMI
VISS STUDENTA VĀRDS
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties