24. Februāris 2016 12:12
Jaunumi
Topošos juristus aicina iesaistīties Darba likuma komentāru tapšanā
2

Vai tevi interesē darba tiesības? Vai esi gatavs iegūt pieredzi vienā no lielākajiem Baltijas advokātu birojiem un piedalīties Darba likuma komentāru papildināšanā? Zvērinātu advokātu birojs "VARUL" uzsāk darbu pie Darba likuma komentāru 2.izdevuma izstrādes un tā tapšanā aicina iesaistīties arī topošos studentus.

Zvērinātu advokātu birojs “VARUL” meklē Tevi - azartisku un zinātkāru praktikantu, kurš nākotnē sevi redz darba tiesību praksē. Darbojoties grāmatas "Darba likums ar komentāriem" tapšanā, Tu palīdzēsi sabiedrībai un iegūsi nenovērtējamu pieredzi advokātu birojā.

2011.gadā klajā tika laists grāmatas „Darba likums ar komentāriem” 1.izdevums, kura autori šā brīža "VARUL" biroja juristi. Darba likuma komentāri balstīti Latvijas un Eiropas Savienības tiesu praksē, turklāt tajos norādīti arī dažādi praktiski piemēri. Tāpēc tā ir noderīgs palīgs ikdienas darbā gan darba devējam, gan darbiniekam, gan arī praktizējušam juristam. Arī otrais izdevums taps sadarbībā ar Latvijas Brīvo arodbiedrību savienību.

Lai uzzinātu, cik piemērots esi darbam šajā projektā, atbildi uz pieciem jautājumiem ŠEIT.

 
 
2 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Ieinteresēts students
24. Februāris 2016 / 22:00
0
ATBILDĒT
Labdien.
Man ir radušies atsevišķi jautājumi par šo pasākumu:
1) No raksta var izsecināt, ka tiek solīta prakse birojā - kādā laika termiņā notiks prakse birojā? (piemēram, vasarā pusotrs mēnesis vai visu vasaru).
2) Nav īsti saprotams - birojs rīkos konkursu vai arī ņems visus kuri gribēs piedalīties šajā pasākumā, ja pieteiksies vairāk nekā birojs spēj paņemt praksē? Ja rīkos konkursu, ko tādā gadījumā ņems vērā - personas sasniegumus zinātniskajā jomā un līmenī kādā mācās (piemēram, bakalaura 4.kurss vai maģistratūras pirmais kurss) vai arī rīkosies pēc principa - kas pirmais brauc, tas pirmais maļ?
topošais
24. Februāris 2016 / 16:37
0
ATBILDĒT
vispār dīvaini, vai tad nu tādam advokātu birojam nav pašam savu resursu uzrakstīt?
Kas tad tie būs "studentu komentāri"?
Birojs pelnīs naudu, studenti pa velti strādās konkrēta autordarba radīšanai un beigās, kā autors parādīsies birojs/
Tipiski kapitālisti :)
Lasītākie jaunumi
VĒL PAR ŠO TĒMU
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties