23. Februāris 2016 15:02
Studenta Vārds
Topošie studenti tiesību studijas varēs izzināt izstādē "SKOLA 2016" un citos pasākumos
Latvijas Universitātes informatīvais stends izstādē "SKOLA 2014".
Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Preses centrs

Latvijas Universitātes (LU) Juridiskās fakultātes (JF) pārstāvji izstādē „Skola 2016” piedāvās konsultācijas par studijām un uzņemšanu, ārpusstudiju aktivitātēm un studentu dzīvi fakultātē. Izstāde notiks no 26.līdz 28.februārim starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Interesentiem, kam nav iespējas izstādē nokļūt, pieejami virkne citu, bezmaksas pasākumu.

Izstādē plašā informatīvajā stendā būs sastopami universitātes visu 13 fakultāšu pārstāvji, kas iepazīstinās ar detalizētu informāciju par piedāvātajām studiju programmām un studiju iespējām.

Izstādes norises vieta: Ķīpsalas iela 8, izstādes darba laiks: 26. un 27.februārī 10.00–18.00, 28.februārī 10.00–17.00. LU stendu varēs vērot video arī tiešraidē internetā.

Interesentiem, kam nav iespējas pasākumā nokļūt, pieejami vairāki citi, bezmaksas pasākumi vēl šajā pavasarī.

Iepazīt Juridisko fakultāti un tās telpas būs iespējams arī 12.klašu skolēnu brīvlaikā - 24.martā, plkst. 10.00, kad fakultātes konferenču zālē norisināsies JF Atvērto durvju diena. Arī šī pasākuma laikā būs iespēja saņemt detalizētu informāciju par studijām un studiju programmu uzņemšanas prasībām, kā arī iegūt praktisku ieskatu jurista profesijas pārstāvju darbā, vērojot un piedaloties tiesas procesa paraugizspēlē.

Aprīļa sākumā norisināsies pasākums Studenta kurpēs, kurā laikā ikvienam vidusskolēnam ir iespēja veselas dienas garumā sekot kādam fakultātes studentam ikdienas studiju dzīvē – apmeklēt lekcijas un seminārus, kā arī izbaudīt studenta dzīvi, vēl pat nepametot skolas solu. Pasākumam iespējams pieteikties līdz 15.martam.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
CITI STUDENTA VĀRDA JAUNUMI
VISS STUDENTA VĀRDS
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties