26. Oktobris 2015 16:07
Studenta Vārds
Aicina piedalīties starptautiskā pētījumā par vārda brīvību un žurnālistu avotu aizsardzību

ELSA Latvia izsludina pieteikšanos ikgadējam starptautiskajam juridisko pētījumu projektam, kura tēma šogad ir "Vārda brīvība. Žurnālistu avotu aizsardzība.". Pētījuma izstrāde noritēs sadarbībā ar Eiropas Padomi. Interesenti aicināti pieteikties līdz 25.novembrim.

Pieteikties līdz 25.novembrim, sūtot motivācijas vēstuli (200 vārdu apjomā) elsa.latvija@gmail.com, aicināts ikviens tiesību students, ELSA Latvia biedrs, ar labām angļu valodas zināšanām un ieinteresētību pētījuma tematā un tā padziļinātā izpētē. Atlases kārtībā tiks izvēlēti 10 labākie pētnieki, kuri piedalīsies Eiropas Padomes un ELSA kopīgi veidotajā pētījumā.

Izpētes prasības pieejamas šeit.

ELSA Latvia prezidente Ludmila Juškeviča norāda, ka "šī ir patiešām ļoti vērtīga iespēja, kas ļauj studējošiem piedalīties starptautiskas un augstu atzītas publikācijas izveidē, kas ir ne vien interesants darbs, bet nodrošina arī izcilu ierakstu CV un starptautiskus kontaktus."

Pētījuma izstrādes ietvaros žurnālistu un to avotu aizsardzība tiks aplūkota caur desmit jautājumu prizmu, līdz ar to katram pētniekam būs jāstrādā ar vienu vai diviem fokusa tematiem. Pēc pētījumu publikācijas norisināsies arī starptautiskās konferences, kurās iespējams piedalīties katram analizētājam.

Iepriekš izstrādi un publicēti pētījumi par tādiem nozīmīgiem tematiem kā sociālās tiesības, naida runas novēršana un bērnu tiesības. Visi pētījumi veicinājuši konkrēto jomu tālāku attīstību un tikuši augstu novērtēti arī akadēmiskajā vidē.

Nepalaid garām savu iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskā pētījumā, izpētīt sabiedrībai aktuālus jautājumus un iegūt jaunas zināšanas un kontaktus!

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
CITI STUDENTA VĀRDA JAUNUMI
VISS STUDENTA VĀRDS
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties