12. Oktobris 2015 09:30
Studenta Vārds
ELSA Latvia izsludina papildus pieteikšanos dalībai administratīvo tiesību tiesas procesa izspēlē

Turpinot pagājušajā gadā uzsākto, Eiropas Tiesību studentu asociācija Latvijā "ELSA Latvia" izsludina tiesas procesa izspēli administratīvajās tiesībās. Jurisprudences studentiem tiek dota lieliska iespēja iegūt jaunas zināšanas un iejusties administratīvā procesa dalībnieku lomās, pārsūdzot Administratīvās apgabaltiesas spriedumu.

Turpinot pagājušajā gadā uzsākto, Eiropas Tiesību studentu asociācija Latvijā "ELSA Latvia" izsludina tiesas procesa izspēli administratīvajās tiesībās. Jurisprudences studentiem tiek dota lieliska iespēja iegūt jaunas zināšanas un iejusties administratīvā procesa dalībnieku lomās, pārsūdzot Administratīvās apgabaltiesas spriedumu.

Šī gada kāzuss veltīts speciālās ekonomiskās zonas un publisko tiesību līgumu noslēpumu šķetināšanai, taču studenti varēs risināt arī citus administratīvo tiesību un procesa jautājumus.

Izspēles kāzuss

Izspēles kāzusa pielikums

Izspēles nolikums

Pieteikuma anketa

Lai piedalītos izspēlē, komandai jāsagatavo gan pieteicējas kasācijas sūdzība, gan atbildētājas paskaidrojumi, līdz 2015.gada 16.oktobra plkst. 23:59 nosūtot to uz e-pastu elsa.latvija@gmail.com ar norādi "Administratīvo tiesību izspēle". Izspēles mutiskā daļa risināsies 2015.gada 24.oktobrī.

Papildu informāciju var iegūt, rakstot uz ELSA Latvija e-pastu elsa.latvija@gmail.com.

Vienlaikus lūdzam visus dalībniekus, kā arī interesentus, kas vēlās klātienē vērot izspēles finālu, kas norisināsies Latvijas Republikas Augstākās tiesas telpās š.g. 24.oktobrī plkst. 18:00, līdz 15.oktobrim paziņot savu vārdu, uzvārdu un personas kodu, sūtot uz e-pasta adresi: elsa.latvija@gmail.com, lai rezervētu ieejas caurlaidi.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
CITI STUDENTA VĀRDA JAUNUMI
VISS STUDENTA VĀRDS
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties