21. Janvāris 2015 13:47
Studenta Vārds
Rīgas Juridiskā augstskola izsludina pieteikšanos starptautiskajai tiesu izspēlei “Riga Moot 2015”

2015.gada 21.janvārī Rīgas Juridiskā augstskola (RJA) izsludinājusi pieteikšanos starptautiskajai tiesu izspēlei “Riga Moot 2015”. “Riga Moot” ir ikgadēja RJA angļu valodā rīkota tiesu izspēle, kurā var piedalīties jebkurš tiesību zinātnes students no Latvijas vai ārzemēm. Šī gada “Riga Moot” tēma ir Eiropas Savienības tiesības. Pasākums norisināsies Rīgas Juridiskajā augstskolā no 15. līdz 17.aprīlim. Galvenā balva uzvarētājiem ir 500 eiro, ko nodrošina pasākuma atbalstītāji – zvērinātu advokātu birojs „Klotiņi & Serģis”.

Rakstiskā darba iesniegšana un komandu pieteikšanās notiek līdz 28.februārim. Rakstisko darbu rezultāti tiks publicēti marta pirmās nedēļas beigās. 16 labākās komandas cīņu turpinās izspēles mutiskajā daļā. Tiesu izspēles organizatori patur iespēju komandu skaitu palielināt līdz 20 komandām.

Mutiskā daļa risināsies no 15. līdz 17.aprīlim Rīgas Juridiskās augstskolas telpās. Tā notiks četrās kārtās – priekšsacīkstes, ceturtdaļfināli, pusfināli un fināls. Plašāka informācija par tiesu izspēles norisi, izskatāmo lietu un reģistrēšanās iespējām atrodama Riga Moot mājaslapā – rigamoot.rgsl.lv.

Dalība starptautiskā tiesu izspēlē ir lieliska iespēja padziļināt zināšanas attiecīgajā tieslietu jomā, kā arī iegūt prasmes, kas lieliski noderēs tālākajā karjerā, piemēram, argumentācijas un prezentācijas prasmes, spēja strādāt komandā. Piedalīšanās tiesu izspēlēs augstu tiek vērtēta profesionāļu vidē, un ir ļoti ieteicama, izvēloties jurist karjeru.

"Riga Moot" tiek organizēts otro gadu pēc kārtas, un to organizē RJA Studentu asociācija sadarbībā ar RJA administrāciju un mācībspēkiem.

Rīgas Juridiskā augstskola ir starptautiska līmeņa juridiskā augstskola, kas piedāvā studēt tiesības, diplomātiju, biznesu, finanses un juridisko lingvistiku bakalaura studiju programmās, maģistrantūrā un doktorantūrā. Visas studijas notiek angļu valodā. RJA moto ir „Beyond Borders” („Pāri robežām”) – augstskola piedāvā augstāko izglītību, kas apvieno akadēmiskās zināšanas un to praktisko pielietojumu, šķērso disciplīnu robežas un piedāvā studijām starptautisku perspektīvu.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
CITI STUDENTA VĀRDA JAUNUMI
VISS STUDENTA VĀRDS
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties