1. Decembris 2014 13:04
Studenta Vārds
Latvijas Universitātes Studentu padome pasniegs balvas 2014.gada varoņiem

Latvijas Universitātes Studentu padomes (LU SP) Gada balvas pasniegšanas ceremonijā 4.decembrī tiks sveikti 2014.gada spilgtākie varoņi, nozīmīgākie projekti un apskatīti ievērojamākie studentijas notikumi. Šoreiz LU SP Gada balvas ceremonija notiks vēsturiskās noskaņās par godu Latvijas Universitātes (LU) 95 gadu jubilejai, pasākumā atskatīsimies gan uz studējošo pašpārvalžu, gan fakultāšu, gan visas LU saimes veidošanos un attīstīšanos. Svinīgo ceremoniju varēs vērot interneta tiešraidē lu.lv.

Tradicionālās LU SP Gada balvas mērķis ir veidot notikumu apskatu un godināt ievērojamākos studentu, pasniedzēju, studējošo pašpārvalžu sasniegumus, kā arī izvērtēt fakultāšu studējošo pašpārvalžu un LU SP darbību 2014.gadā. Pretendentus balvai varēja izvirzīt Latvijas Universitātes (LU) studenti un darbinieki 15 nominācijās:

  1. Gada ieguldījums studentu pārstāvniecībā;
  2. Gada fakultātes studējošo pašpārvalde;
  3. Gada dekāns;
  4. Gada pasniedzējs;
  5. Gada ieguldījums akadēmiskās dzīves veicināšanā;
  6. Gada ieguldījums sociālās dzīves uzlabošanā;
  7. Gada kultūras pasākums;
  8. Gada inovācija;
  9. Gada ķeza;
  10. Gada LU studentu draugs;
  11. Gada students;
  12. Gada mentors;
  13. Gada LU tēla nesējs;
  14. Gada studējošo senators;
  15. Gada notikums fakultātē.

Uz svinīgo balvu pasniegšanas ceremoniju, kas notiks 4.decembrī plkst. 19.00 Latvijas Universitātes Mazajā aulā, Raiņa bulvārī 19, aicināti gan esošie studenti un darbinieki, gan tie, kas devuši savu ieguldījumu LU un studentijas attīstībā senāk. Vairāk informācijas LU SP Gada balvu mājaslapā luspbalva2014.lu.lv. Pasākumu būs iespējams vērot tiešraidē LU portālā – lu.lv 1. kanālā.

Projektu “LU SP Gada balva’14” organizē Latvijas Universitātes Studentu padomes vecbiedri sadarbībā ar LU SP valdi un Latvijas Universitāti, pasākuma norisi atbalsta “Ģertrūdes ielas teātris” , “Jaunais Rīgas teātris”, “Fazer”, “Melnā kafija” un “NABAKLAB”, raida “NABA”.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
CITI STUDENTA VĀRDA JAUNUMI
VISS STUDENTA VĀRDS
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties