27. Novembris 2014 11:15
Studenta Vārds
LU Radio NABA atzīmēs 12 gadu jubileju
Decembra sākumā Radio NABA atzīmēs 12 gadu jubileju.
Vineta Saukāne

LU Radio NABA ar svinīgu programmu ēterā 1.decembrī atklās 12.dzimšanas dienas nedēļu. Deviņas apsveikuma koncertprogrammas radio studijā, īpaši viesi un Radio NABA” instruktori piepildīs svētku ēteru interneta vietnē naba.lv un mobilajās lietotnēs.

Virzoties uz to, ka NABA 2015.gadā atkal atgriezīsies pastāvīgā 24 stundu režīmā FM viļņos kā Latvijas radio 6.kanāls, klausītājiem nodrošinot iespēju plašāku horizontu atklāšanā mūzikā, dzejā, mākslā, zinātnē, kino, teātra un citās jomās, tādējādi izejot laukā no šaurajiem popkultūras rāmjiem, tiek atzīmēta jau 12.programmas gadadiena. No plkst. 10.00 naba.lv/raida studijā viesosies un ar Radio NABA instruktoriem runās LU rektors prof. Mārcis Auziņš, Latvijas Radio vadītājs Jānis Siksnis, kā arī Nacionālā Elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes pārstāvis Dainis Mjartāns; bet, sākot no plkst. 13.00, būs dzirdami dzīvās mūzikas koncerti no Radio NABA studijas. Šogad ilggadējo muzikālo tradīciju dzimšanas dienas ēteru pieskandinās aktuālas mūzikas grupas un mākslinieki – “DJ Krankenwagen”, “Marta Migla”, “Zāle”, “Dr.Klisicka laboratorija”, Helēna Kozlova, “Frontline”, “Hipstokrātija”, “Martas asinis”, “Apziņas parazīti”, AKE un Tablis. Paralēli koncertiem gaidāmas sarunas ar viesiem un būs dzirdami arī iepriekšējo gadu dzimšanas dienu svinību koncertieraksti. Visa koncertprogramma būs skatāma arī videotiešraidē naba.lv portālā.

Piektdien, 5.decembrī, dzimšanas dienas svinības turpināsies radio klubā NABAKLAB, kur ar koncertprogrammām viesus priecēs “Baložu pilni pagalmi”, “Čipsis un Dullais” un “Hipstokrātija”, bet Radio NABA instruktori būs sarūpējuši īpašus muzikālus pārsteigumus. Dzimšanas dienas viesiem un kluba apmeklētājiem no 5.decembra būs iespēja apskatīt NABA fotokonkursa izstādi “3x4”. Uz svinībām gaidīti visi NABAs draugi, klausītāji un atbalstītāji!

Par LU Radio NABA

Klausītājiem Radio NABA (naba.lv/raida) ik nedēļu piedāvā vairāk nekā 40 regulārus raidījumus, ko veido vairāk nekā 100 mūzikas instruktoru – studenti, skolēni, jaunie zinātnieki, docētāji, žurnālisti, mūziķi, dīdžeji, dažādu nozaru eksperti. Programmā pārstāvētajai mūzikas un raidījumu daudzveidībai nav līdzinieču starp radio programmām visā kontinentā. Šogad radio NABA piedzīvoja pārmaiņas un FM viļņos ar daļēju programmu ir dzirdama Latvijas radio 5 – jauniešu kanālā visā Latvijā.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
CITI STUDENTA VĀRDA JAUNUMI
VISS STUDENTA VĀRDS
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties