14. Novembris 2014 12:41
Jaunumi
Aicina uz semināru par komercnoslēpumu aizsardzību

27.novembrī Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras namā, Valdemāra ielā 35, Rīgā, notiks seminārs “Komercnoslēpumu aizsardzība”. Semināru rīko Latvijas Republikas Patentu valde sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru, Eiropas Komisiju, Eiropas Ķīmiskās rūpniecības padomi, kā arī juridisko firmu BAKER & McKENZIE, zvērinātu advokātu birojiem BORENIUS un MPKV.

Ņemot vērā, ka komercnoslēpums ir ekonomiskās izaugsmes un inovācijas veicinātājs, Eiropas Savienība ir ierosinājusi jaunus noteikumus, kas uzņēmumiem palīdzēs aizsargāt šo nemateriālo aktīvu. Semināru rīko, lai skaidrotu pašreizējo tiesisko regulējumu Eiropā, Eiropas Komisijas priekšlikumu Komercnoslēpumu direktīvai, kā arī komercnoslēpuma aizsardzības normas Latvijas tiesībās. Seminārā tiks aplūkotas arī tēmas par komercnoslēpuma monetizāciju un galvenajiem riskiem: darbiniekiem, rūpniecisko spiegošanu, kiberuzbrukumiem. Tāpat tiks skaidroti informācijas pārvaldības svarīgākie priekšnoteikumi, juridiskie aspekti un praktiskās priekšrocības. Semināra otrā daļa veltīta uzņēmumu pieredzei komercnoslēpumu izmantošanā - Komercnoslēpumu direktīvas un tās ātrākas pieņemšanas nozīme ķīmiskās rūpniecības uzņēmumiem, kā arī komercnoslēpuma izmantošana Latvijas pārtikas uzņēmumu praksē.

Seminārs notiks latviešu un angļu valodās. Ārvalstu lektoru uzstāšanās laikā tiks nodrošināts tulkojums uz latviešu valodu.

Semināra programma lejupielādēšanai pieejama šeit.

Pieteikšanās semināram līdz 21. novembrim, reģistrējoties Patentu valdes tīmekļa vietnē http://ej.uz/PV-komercnoslepums. Vietu skaits ierobežots. Dalība seminārā “Komercnoslēpumu aizsardzība” ir bezmaksas.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties