21. Oktobris 2014 15:28
Jaunumi
Aicina piedalīties Atvērto durvju dienā Rīgas Juridiskajā augstskolā

Ceturtdien, 23.oktobrī plkst. 15.00 Rīgas Juridiskā augstskola (RJA) aicina piedalīties RJA Atvērto durvju dienā, lai uzzinātu par studiju iespējām augstskolā, pieteikšanos un pieejamajām stipendijām, kā arī iepazītos ar RJA absolventu pieredzi un karjeras iespējām.

RJA piedāvā studijas divās Latvijā unikālās starpdisciplinārās bakalaura studiju programmās „Tiesības un bizness” un „Tiesības un diplomātija”. Savukārt profesionāļi var izvēlēties vienu no septiņām maģistrantūras programmām – Starptautiskās tiesības un Eiropas tiesības, Eiropas Savienības tiesības un politika, Starptautiskās publiskās tiesības un cilvēktiesības, Pārrobežu komerctiesības, Tiesības un finanses, Juridiskā lingvistika. Viss studiju process notiek angļu valodā.

Lai runātu par iespējām, studējot, un nākotnes karjeru, diskusijā ar topošajiem studentiem piedalīsies RJA 2001.gada maģistrantūras programmas Starptautiskās un Eiropas tiesības absolvente Aleksandra Meleško, kas ilgstoši strādājusi Eiropas Savienības tiesas tiesneša Konrāda Šīmana (Konrad Schiemann) birojā. Tāpat arī pasākumā piedalīsies 2014.gada bakalaura programmas Tiesības un diplomātija absolvents Otto Tabuns, kas šobrīd ir Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē projektu koordinators Latvijas Institūtā.

Atvērto durvju dienas dalībniekiem būs iespēja uzzināt par izcilības stipendijām vidusskolu beidzējiem, studentiem ar izcilām sekmēm, Spīguļa un Kukaiņa izcilības stipendiju maģistrantūras studentiem, kā arī Agrīnās uzņemšanas loteriju.

Reģistrācija RJA Atvērto durvju dienas apmeklēšanai: http://www.rgsl.edu.lv/lv/zinas-un-jaunumi/657/atverto-durvju-diena-rja.

Rīgas Juridiskā augstskola ir starptautiska līmeņa augstskola, kas piedāvā studēt tiesības, diplomātiju, biznesu, finanses un juridisko lingvistiku bakalaura studiju programmās, maģistrantūrā un doktorantūrā. Visas studijas notiek angļu valodā. RJA moto ir „Beyond Borders” („Pāri robežām”) – augstskola piedāvā augstāko izglītību, kas apvieno akadēmiskās zināšanas un to praktisko pielietojumu, šķērso disciplīnu robežas un piedāvā studijām starptautisku perspektīvu.

Rīgas Juridiskās augstskolas Atvērto durvju dienas programma

2014 gada 23.oktobrī plkst. 15.00

15.00   Reģistrēšanās

15.30   RJA bakalaura programmu prezentācija (W-42 telpa)

  • Dr. Inese Druviete, bakalaura programmu direktore
  • Santa Jastrebova, bakalaura programmu koordinatore

RJA maģistrantūras programmu prezentācija (W-41 telpa)

  • Valīds Gumā (Waleed Gumaa), maģistrantūras programmas Tiesības un finanses direktors

16.15 RJA Studentu asociācijas prezentācija (W-42 telpa)

  • Jānis Eismonts, RJA Studentu asociācijas prezidents

16.30 RJA absolventu pieredzes stāsti (W-42 telpa)

  • Aleksandra Meleško, 2001. gada maģistrantūras programmas Starptautiskās un Eiropas tiesības absolvente, ilgstoši bijusi Eiropas Savienības tiesas tiesneša Konrāda Šīmana (Konrad Schiemann) biroja juridiskā padomniece
  • Otto Tabuns, 2014. gada bakalaura programmas Tiesības un diplomātija absolvents, Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē projektu koordinators Latvijas Institūtā

17.00 Iespēja individuāli uzdot jautājumus par pieteikšanos un studiju procesu, kā arī iepazīt augstskolas telpas studentu vadītās tūrēs

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties