2. Oktobris 2014 13:38
Jaunumi
Augstākā tiesa aicina uz Pirmkursnieku dienām

Lai paplašinātu studentu – topošo juristu – izpratni un interesi par Latvijas tiesu sistēmu un ļautu ieskatīties vienā no interesantākajām un vienlaikus smagākajām juridiskajām profesijām – tiesneša amatā, Augstākā tiesa turpina tradīciju un no oktobra līdz decembrim rīko Pirmkursnieku dienas Augstākajā tiesā.

Uz Augstāko tiesu aicinātas Juridisko fakultāšu un tiesību zinātņu programmu pirmo kursu studentu grupas – gan bakalauri, gan maģistri.

Studentiem būs iespēja tikties ar Augstākās tiesas priekšsēdētāju Ivaru Bičkoviču, kā arī doties ekskursijā pa Tiesu pili, ieskatīties tiesu zālēs un apmeklēt Augstākās tiesas muzeju. 

Studentu grupām jāpiesakās un tikšanās laiks jāsaskaņo Augstākās tiesas Komunikācijas nodaļā. Telefons 67020396, 28652211, e-pasts baiba.kataja@at.gov.lv.

Pirmkursnieku dienas Augstākā tiesa organizē jau kopš 2009.gada. Atsaucība tām ir liela – ik gadu Augstāko tiesu apmeklē aptuveni 350–400 studenti no dažādām augstskolām un koledžām. Arī pēc Pirmkursnieku dienām studenti izmanto iespēju Augstākajā tiesā iegūt studiju procesā noderīgu informāciju un apmeklē tiesas sēdes.

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties