1. Septembris 2014 16:06
Jaunumi
Uzņēmumu reģistra aktualitātes 1.Biznesa radio

No šodienas katru dienu "1. Biznesa Radio" skanēs Uzņēmumu reģistra ziņas. Ziņu izlaidumos klausītāji tiks informēti par aktuāliem jautājumiem, kas skar Uzņēmumu reģistra klientus, piemēram, pamatkapitāla pārreģistrācija uz eiro, izmaiņas likumos, praktiski padomi dokumentu sagatavošanā u.c.

„Esam novērojuši, ka Uzņēmumu reģistra klientiem ir vairāki neskaidri jautājumi, par kuriem būtu jārunā plašāk, lai veicinātu izpratni un tādējādi samazinātu kļūdas iesniegtajos dokumentos. Radio ir lielisks kanāls, caur kuru šos neskaidros tematus vienkāršotā veidā izstāstīt, vēršot uzmanību uz būtiskākajām niansēm,” ieceri skaidro Uzņēmumu reģistra galvenā valsts notāra vietnieks juridiskajos jautājumos Sandis Karelis.

Raidījumi radio ēterā tiks atskaņots katru dienu plkst. 9.50; 15.50; 17.50 un 20.50. Lai kopīgi radītu vērtīgu saturu gan uzņēmējiem, gan citiem Uzņēmumu reģistra klientiem, aicinām iesūtīt savas idejas raidījuma tematiem. To var izdarīt gan sūtot e-pastu uz sandra.notruma@ur.gov.lv, gan Uzņēmumu reģistra kontos sociālajos tīklos (https://twitter.com/uznemumureg un https://www.facebook.com/uznemumureg).

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
CITI ŠĪ AUTORA JAUNUMI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties