26. Marts 2014 11:17
Jaunumi
Juristu dienas Rēzeknes Augstskolā

No 31.marta līdz 4.aprīlim Rēzeknes Augstskolā (RA) norisināsies Juristu dienas. Pasākumu ietvaros notiks Andra Plotnieka, Jāzepa Korsaka, kā arī John Poggi (ASV) vieslekcijas, atvērto durvju dienas, konference u.c. aktivitātes.

31.martā norisināsies atvērto durvju diena tiesību aizsardzības iestādēs, kā arī tikšanās ar absolventiem, savukārt 1.aprīlī ir paredzēts Robežsardzes muzeja apmeklējums, kā arī inscenējuma improvizācija tiesas prāvai.

Tie, kuri vēlas pārbaudīt savas zināšanas par Eiropas Savienību, varēs piedalīties viktorīnā "Es Eiropas Savienībā", kas norisināsies 2.aprīlī.

Interesenti varēs apmeklēt J.Korsaka un V.Žemčiugovas vieslekcijas par alkohola, narkotisko u.c. vielu ietekmi mūsdienas, kā arī cilvēktiesību problēmām Lietuvas Kriminālprocesa likumā.

Arī šogad Juristu dienas neizpaliks bez zinātniskās konferences par novatoru ideju ieviešanu un piemērošanu Latvijas tiesību sistēmā. Juristu dienu ietvaros notiks Līgas Mazures grāmatas "Pacienta griba un tās cilvēktiesiskā aizsardzība" prezentācija.

Visi interesenti ir aicināti apmeklēt Juristu dienas Rēzeknes Augstskolā, gūt jaunus priekšstatus un zināšanas par juristu darbības jomu.

Juristu dienu programma pieejama www.ru.lv

 
 
0 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Lasītākie jaunumi
AKTUĀLI
Iestāžu un institūciju jaunumi
Kopumā 269 iestādes
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties