27. Jūnijs 2017 /NR. 27 (981)
Numura tēma
Numura tēma: tieslietu sistēmas un sabiedrības komunikācija
7

Šis žurnāla laidiens veltīts komunikācijai tieslietu sistēmā. Neskatoties uz vispārējo un plašo tvērumu, tas nav ne vienkāršs, ne arī viennozīmīgs temats. Atslēgvārds "komunikācija" ir kopīga atbildība un dažkārt negribētas galvassāpes gan visām juristu profesijām, gan sarežģīts ikdienas pienākums masu medijiem.

ABONĒ 2024.GADAM!
Trīs iespējas Tavai izvēlei: mazais, vidējais un lielais abonements!
7 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
Jurčiks
27. Jūnijs 2017 / 11:51
3
ATBILDĒT
Izlasīju trīs rakstus par numura tēmu. Diemžēl jāsaka - tukša runa. Vispārīga paļurināšana par tēmu bez konkrētu problēmu atspoguļošanas, bez idejām, risinājumiem, priekšlikumiem. Apmēram tā kā m'\usu valdības "stratēģisko programmu" līmenī. Vilšanās...
Seskis
27. Jūnijs 2017 / 11:23
3
ATBILDĒT
Piemēram, vai tikai iedzimta kautrība ir pamatā tam, ka pat "Jurista Vārdam" dažkārt ir jāpapūlas, lai kāds praktiķis rakstiski paustu kritiku par sistēmas trūkumiem? (citāts iz raksta).
Godātā Jurista Vārda redakcija! Seskis gadu gadiem eņģeļu mēlēs ir brēcis un arī rakstījis par trūkumiem tiesu sistēmā un tieslietās kopumā. Vai tad Seska uzplēstās vātis, tiesnešu āmuru dauzītā kumpā muguriņa, izraudātās acu protēzes un tukšās alkās pēc tiesiskuma sadragātā sirds nav uzskatāmākais piemērs dona Kihota cīņai atbilstošām aktivitātēm pret Temīdas dzirnavu rokām, kas griež prettiesiskuma un patvaļas gaņģus?!
Jurčiks > Seskis
28. Jūnijs 2017 / 16:41
13
ATBILDĒT
Zini, seski, tu ar šādu troļļošanu nodari tiesu sistēmai un, līdz ar to, valstij lielāku postu nekā tie pāris korumpētie tiesneši, kuri TOMĒR TIEK noķerti un notiesāti. Bet tava ņirgāšanās (turklāt bez konkrētiem piemēriem) tikai lej ūdeni uz Latvijas ienaidnieku dzirnavām, kuri grib, lai visi domā, ka te ir slikti, ka tiesās strādā tikai idioti utt. Parastie troļļi to dara par maksu, bet tavi motīvi, šķiet, ir dziļi personiski. Varbūt laiks tikt pāri šim personiskajam aizvainojumam uz tiesām, vai kas tev tu ir apakšā...
RĀDĪT VĒL KOMENTĀRUS / 4
VĒL ŠAJĀ ŽURNĀLĀ
VĒL PAR ŠO TĒMU
VĒL ŠAJĀ NOZARĒ
VĒL ŠAJĀ RUBRIKĀ
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties