30. Augusts 2011 /NR. 35 (682)
Notikums
Astoņi ļoti prātīgi juristi
6
Zināmi “Jurista Vārda” viktorīnas rezultāti

Augusta vidū noslēdzās atbilžu iesūtīšana "Jurista Vārda" rīkotajai lasītāju viktorīnai, un šajā žurnāla numurā mēs paziņojam astoņu konkursa uzvarētāju vārdus.

Grūtākie jautājumi

Tā kā šādu konkursu lasītājiem piedāvājām pirmo reizi, bijām patīkami pārsteigti par lielo aktivitāti: neskatoties uz atvaļinājumu laiku, kad prāts vairāk noskaņots uz atpūtu nekā piepūli, viktorīnas "Prātīgais jurists 2011" dalībnieku skaits tuvojās pusotram simtam. Kopumā saņēmām atbildes no 140 lasītājiem. Lielākā daļa tika iesūtītas, konkursa anketu aizpildot elektroniski mūsu mājaslapā www.juristavards.lv, bet piecas saņēmām pa pastu.

Liels bija mūsu prieks, kad nepamatotas izrādījās sākotnējās bažas par to, ka, iespējams, neviens konkursants nevarēs atbildēt pareizi uz visiem 26 jautājumiem, jo tie skāra ļoti dažādas tiesību nozares. Vai nu apveltīti ar patiešām plašu erudīciju un intuīciju, vai arī čakli ielūkojušies juridiskajā literatūrā, pilnīgi pareizas atbildes iesniedza astoņi viktorīnas dalībnieki, vēl 27 mūsu lasītāji bija kļūdījušies tikai vienā jautājumā.

ABONĒ 2024.GADAM!
Trīs iespējas Tavai izvēlei: mazais, vidējais un lielais abonements!
6 KOMENTĀRI
TAVA ATBILDE :
VĀRDS
3000
IENĀKT:
KOMENTĒŠANAS NOTEIKUMI
he he
31. Augusts 2011 / 11:29
0
ATBILDĒT
Es arī par to, gribētos redzēt, cik kļūdas esmu pieļāvis:)
riebeklis
31. Augusts 2011 / 11:18
0
ATBILDĒT
Žēl, ka redakcija nenopublicēja visu dalībnieku sarakstu ar katra censoņa kļūdu skaitu. Te maija sākumā gāja kā pa mazo ellīti. Bija tāds \"Andis\", kurš saukāja citus par muļķiem...
he he
31. Augusts 2011 / 08:58
0
ATBILDĒT
Laikam vajadzēja pacensties vairāk. Žēl, ka neatceros savas atbildes, nezinu, kur esmu kļūdījies, vienīgi skaidrs, ka kļūdu ir vismaz divas:)
RĀDĪT VĒL KOMENTĀRUS / 3
komentēt
Pievienot rakstu mapē
Pievienot citātu mapei
Pievienot piezīmi rakstam
Drukāt
ienākt ar
JURISTA VĀRDS
Abonentiem! Ieiet šeit
GOOGLE
DRAUGIEM.LV
reģistrēties
autorizēties